1. Anasayfa
  2. Teknoloji

Snapchat Açtığında Kimlere Bildirim Gider? Kişilere Bildirim Gider mi?

Snapchat Açtığında Kimlere Bildirim Gider? Kişilere Bildirim Gider mi?
0

Snapchat, son yıllarda özellikle genç kitleler arasında oldukça yaygın. Sosyal medya platformları arasında yer alan Snapchat’e üye olurken kişilerimize izin verdiğimizde bildirimin gidip gitmeyeceğini merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Bu yazıda Snapchat açtığında kimlere bildirim gider? Snapchat kişilere bildirim gider mi? sorularını yanıtlıyoruz. İşte tüm detaylar…

Günümüzün popüler sosyal medya uygulamalarından birisi de kuşkusuz Snapchat. Diğer sosyal medya platformlarından farklı olan Snapchat aslında bir mesajlaşma platformudur. Ancak çok çeşitli özellikleriyle kullanıcıları eğlendirmeyi ve keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Ancak birçoğumuz, Snapchat hesabı açarken rehberimizdeki kişilere bildirim gidip gitmediğini merak ediyoruz. Bu yazıyı yazma amacımız da, tam olarak bunu cevaplamak.

snapchat açtığında kimlere bildirim gider

Snapchat Açtığında Kimlere Bildirim Gider?

Snapchat hesabı açarken birçok insanın aklına takılan bu soru, oldukça önem taşıyor. Snapchat hesabı oluşturduğunuzda eğer telefon numaranızı eklediyseniz ve kişilerinizi senkronize ettiyseniz, yine telefon numarasını ekleyen ve kişilerinizi senkronize eden bir arkadaşınıza bildirim gidebilir. Eğer ikinizde birbirinizin rehberinde varsanız, Snapchat’in sizin hesabınızı tavsiye etme olasılığı bulunuyor. Yani bu şekilde kişileriniz Snapchat’te bulunduğunuzun bildirimini alabilir.

Kısaca anlatacak olursak, eğer telefon numaranızı eklerseniz, kişilerinizde yer alan kullanıcıların da siz kişilerinde yer alıyorsanız ve her ikinizde rehberinizi senkronize ettiyseniz Snapchat sizi birbirinize tavsiye edebilir. Bu şekilde de Snapchat’e katıldığınızın bildirimini rehberinizdekiler alabilir.

Snapchat Kişilere Bildirim Gider mi?

Yukarıda da belirttiğimiz üzere, bir Snapchat hesabı açtığınızda kişilerinizde yer alan Snapchat kullanıcılarına bildirim gitmesi mümkün. Eğer telefon numaranızı uygulamaya kaydolurken eklediyseniz ve kişilerinizi senkronize ettiyseniz Snapchat’ın kişilerinize bildirim gönderme imkanı bulunmaktadır.

Eğer kişilerinizde yer alan diğer Snapchat kullanıcılarına bildirim gitmesini istemiyorsanız, telefon numaranızı eklemeden kaydolmayı deneyebilirsiniz. Ya da farklı bir telefon numarası kullanarak kimseye bildirim gitmeden, sessizce kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Böylece, Snapchat kişilerinize bildirim göndermez ve sizin Snapchat’e üye olduğunuzdan kimsenin haberi olmaz.

Bildirim Gitmeden Nasıl Hesap Açabilirim?

Eğer kimseye belli etmeden, hiç kimseye bildirim gitmeden bir Snapchat hesabı açmak istiyorsanız, dikkatli davranmanız gerekiyor. Kullandığınız telefon numarasını hesap oluştururken kullanmayın. Ayrıca rehberinizi senkronize etme yetkisini Snapchat’e vermeyin. Böylece Snapchat numaranıza ve rehberinize erişemez ve sizi tanıyamaz. Bu nedenle, kişilerinizdeki kişilere de kayıt olduğunuza dair herhangi bir bildirim gitmez.

Snapchat bu yöntem ile kaydolduğunuzda sizi tanıyamaz ve rehberinizdeki kişileriniz ile bir bağlantınızın olduğunu anlayamaz. Haliyle de kimseye sizi tavsiye etmeyecektir. Böylece hiç kimsenin haberi olmadan sessiz sessiz Snapchat üyeliğinizi başlatabilirsiniz.

Bu yazımızda bildirim gitmeden Snapchat hesabı açma yöntemini sizlere aktardık. Fikirlerinizi ve görüşlerinizi yorum kısmında belirtebilirsiniz. Görüşleriniz ve yorumlarınız Alakasiz.com için oldukça değerlidir. Yorumlarınız, moderatörlerimizin kontrollerinin ardından yayına alınacaktır.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 2
    be_endim
    Beğendim
  • 1
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 1
    e_lendim
    Eğlendim
  • 1
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 1
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir